Thursday, March 18, 2021

Γυρεόπιτα

 

Οι αναλογίες των υλικών 6 κιλά γύρη & 6 κιλά άχνη ζάχαρη & 1,3 λίτρα νερό χλιαρό & μέλι όσο χρειαστεί για να γίνει ζυμάρι που δεν κολλάει στα χέρια. Η γύρη στο χλιαρό νερό (όχι πολύ ζεστό) να λιώσει, προστίθενται η άχνη ζάχαρη και όσο μέλι απαιτείται μέχρι να γίνει πολτός. Διατηρείται  στο ψυγείο, διατίθεται 200 – 250 γραμμάρια ανά μελίσσι.


No comments:

Post a Comment

Μέθοδος Μίλερ

  Δυνατό 10αρι με 8 πλαίσια γόνους, παίρνω τη βασίλισσα, από πέντε έξι αδύνατα παίρνω 1 πλαίσιο γόνου χωρίς καμιά μέλισσα, το δυνατό 10αρι ...